Коцка Мраз

Ледомати од светски водечкиот бренд SCOTSMAN
Коцка Мраз
Капацитет: 56 - 870 кг.
Возушно и водено ладење.
За ресторани, кафичи, мензи, хотели, како и професионални ледомати.
 
Големини:
Пола коцка мраз: 5 g / W 10 mm x D 22 mm x H 28 mm
Коцка мраз: 10 g / W 22 mm / D 22 mm / H 22 mm
Голема коцка мраз: 12 g / W 28 mm / D 22 mm / H 28 mm
 
Ледоматите се со потекло од Италија.
Достава на истите од 3 - 6 недели.
Гаранција 2 години на делови.
 
Преземете ПДФ со сите модели на ледомати за Коцка Мраз со цени на истите.
Цените се изразени во евра со пресметан ДДВ 18%.
Ледомати за Коцка Мраз Scotsman

Прашање (Нарачка)
Прашање (нарачка) во врска со Коцка Мраз
Image CAPTCHA
Внесете ги карактерите прикажани на сликата.