Дробен Мраз

Ледомати од светски водечкиот бренд SCOTSMAN
Дробен Мраз
Капацитет: 73 - 2500 кг.
Возушно и водено ладење.
За ресторани, кафичи, мензи, хотели, како и професионални ледомати.
 
Големини:
Дробен мраз
Супер дробен мраз
 
Ледоматите се со потекло од Италија.
Достава на истите од 3 - 6 недели.
Гаранција 2 години на делови.
 
Преземете ПДФ со сите модели на ледомати за Дробен Мраз со цени на истите.
Цените се изразени во евра со пресметан ДДВ 18%.
Ледомати за Дробен Мраз Scotsman

Прашање (Нарачка)
Прашање (нарачка) во врска со Дробен Мраз
Image CAPTCHA
Внесете ги карактерите прикажани на сликата.